Om Direktkliniken

Direktkliniken utgör länken mellan vårdpersonal och vårdbehov. Med fokus på långsiktighet och kvalitet arbetar vi för att vara den självklara samarbetspartnern för dig som vill arbeta som hyrläkare eller bemanningssjuksköterska.

Rikstäckande verksamhet

Vårt huvudkontor finns i Stockholm men verksamheten är rikstäckande och vi har ramavtal med i stort sett alla Sveriges landsting. Utöver det har vi samarbete med ett stort antal kommuner och privata vårdgivare.

Certifierat kvalitets- och miljöarbete

Hos oss är kvalitet det övergripande målet, och en förutsättning för att kunna växa vår verksamhet. Direktkliniken har ett ISO certifierat kvalitetsledningsarbete som säkerställer att rekrytering och bemanning sker utifrån en strukturerad och beprövad process. Att arbeta hållbart är en självklarhet för oss och vårt miljöarbete är ISO certifierat.

Jobba med oss

Direktkliniken är ständigt på jakt efter duktiga medarbetare och för rätt personer erbjuder vi en dynamisk arbetsplats med mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Medarbetare
Våra konsulter har lång erfarenhet av vårdbemanning och vi strävar efter att ge dig marknadens bästa service

Daniel Tocca

David Malki