Varför Direktkliniken

Alltid en personlig handläggare

Smidigt system för tidrapportering och intresseanmälan

Egen konsultprofil

Vårduppdrag på dina villkor

Direktkliniken är ett bemanningsföretag som bemannar och rekryterar all form
av vårdpersonal. Våra kunder är kommuner, regioner och privata aktörer.

Direktklinkens Historia

På Direktkliniken har vi tillsammans över 13 års erfarenhet av bemanning inom sjukvården. Genom åren har vi sett behovet och förbättringsmöjligheterna inom branschen och förstår vikten av kvalitet, service, kunskap och ödmjukhet.

Vi är övertygade om att det finns utrymme på marknaden för en leverantör med hjärtat på rätt plats som verkligen bryr sig om sina konsulter.

Direktkliniken ingår i koncernen Vårdbron Group.

Direktklinikens Vision

Vår övertygelse är att vi kan hjälpa fler tillsammans. Därför skänker vi kontinuerligt bidrag till olika livsviktiga organisationer, för att dra vårt strå till stacken och bidra till en bättre värld.

Vår vision är att hjälpa vården att hitta rätt person på rätt plats och samtidigt bidra till livsviktig forskning.

För oss är tydlig process och goda villkor för våra kunder och konsulter en självklarhet.